Friday, June 15, 2007

İnsanötesi

3 comments:

Nart Bedin Atalay said...

Sadece kardesimizin yetenegi degil, ayni zamanda kendisine verilen egitim de insan otesi. Kardesimizin teknik becerilerinin yaninda muzikal anlayisi ve yorumu da insan otesi. Yasina gore oldukca olgun.

Anonymous said...

Ben sahsen Cinlilerin uzayli bir irk oldugunu dusunuyorum. Bu arkadas da irkinin insanotesi yeteneklerini kullanarak gitari lolipop gibi yalamis yutmus (zaten sekli de musait).

Baslarda birkac notayi yeterince temiz basamadagi benim gibi amatorun de kitipiyozu olan bir klasikgitarsever tarafindan bile tespit edilebilse de arkadasin gencligi goz onune alindiginda dunyalilarin muzigine henuz %100 adapte olamamasini mazur goruyoruz. Mamafih, yine de hayraniyiz.

Operiz,
Nesij

--------------------------------
NOT: "Mamafih"ten önceki cümlemi Nardatli'ma ithaf ediyorum. Ben bile yazdiktan sonra iki kez okudum dedigimin, demeye niyet ettigimle ayni oldugundan emin olmak icin.

Bak gene! Neyse...
<-)

ArdA said...

Herhalde bu da Umut'un 6.5 senelik doktora tezinin klasik gitardaki karşılığı oluyodur. Yani konservatuarın bitirme projesi olabilir mesela. Hatta konservatuar'a müdür olrsun... :)

Ayrıca, kadın elinin gitar üzerinde ne kadar şık durduğu da dikkatimi çekti. Yada spesifik olarak bu kadının diyeyim.