Wednesday, February 20, 2008

Lezzetli bloglar

Güldürürken düşündüren güzel bloglardan bir demetçik:

* The Answer to The Ultimate Question Of Life: "Şimdi amacım bir an evvel yaşlanmak ve girdiğim sunumlarda milletin sözünü kesip "Bize ne lan bundan", "Ne biçim sunum bu" diye yaşıma sığınıp çıkışlar yapmak, sunumun sonunda gurur kırıcı eleştiriler getirmek ve tabii ki sıkıcı prezentasyonlarda, en ön sırada adamın yüzüne baka baka uyumak."

* Ümit'in Seyir Defteri: "Sıcak bir yaz günü, kısacık şort, uzun topuklu ayakkabılar ile önünüzden yürüyerekten geçen Hollandalı bir kızın kalçalarının yaptığı harekete "Dutch Roll" denirmiş"

* eleğimsağma

Yazı yazmasını bilen insanlar güzeldir netekim. Elemanlar benden iyi yazıyorlar, öyle söyliim.

2 comments:

Rahmi Lale said...

Şu kısmı çok beğendim:
"Bi daha bastım..."Eyvah eyvah". Açılmıyordu Allahsız. Bir saattir itinayla oluşturduğum "siyah pardesülü çılgın romantik" imajım, "siyah pardesülü ıslak gerizekalı"ya doğru hızla yol alıyordu. Son bir umut, şemsiyenin sapını şatonun taşlarında kırarak, el yordamıyla açtım, ve çocukluğumda MacGyver izlediğime bir kez daha şükrettim."

Bir başka yazısından da şu kısım çok hoş: "Sonra film bitince muhabbet açıldı, bu esnada şarap bitince kız bana bira verdi. İçtim, bi daha verdi, onu da içtim, içerken de "yav bu Hollanda ne güzel yermiş ya, geleli 1 saat oldu bu dördüncü biram, şarabı saymıyorum, ehe mehe" diyerek muhabbete koyuldum, en son çıkarken kızı öpmeye çalıştığımı, Sertaç'ın da beni belimden tutup çekerek çıkardığını hatırlıyorum..."

elegimsagma said...

tecrübeli bir blogger tarafından layık görüldüğüm "lezzetli bloglar 3.lük ödülü" için sevgilerimi, saygılarımı sunar; gururdan gurura koştuğumu vurgulamak isterim efenim:)