Monday, August 21, 2006

Cırdıngış videosu

Arkadaşlar muassır damak tadına ulaşmak için elimden geleni yaptığımın delili aha aşağıda! Hiçbir prodüksüyon masrafından kaçınılmamış ve Google Video alemine yemeklerin şahı, gönüllerin sultanı Cırdıngış'ın tarifi konmuştur. Yenilsin, içilsin gayrı!



Video'daki maharetli eller anneme ve bacıma aittir. Kendilerine insanlığa yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eder ve buradan el sallarım :)

Cırdıngış tarifi (2 kişilik)

Shalt'ın cırdıngış, ceepilgiş ve Garzny-H'avl tariflerini incelemeyi ihmal etmeyiniz.

Benim daha önceki wikipedia cırdıngış yazımın da Cookbook Cirdingis olarak yeniden düzenlenmiş olduğunu sevinerek müşahade ettim :)

Dipnot: Cırdıngış'ın bir diğer adı da galnış'tır (gılnış veya gelnish).

7 comments:

Rahmi Lale said...

Cümlemize hayırlı ve uğurlu olsun. gif uzantılı renkli fotolarla tariften sonra bu nefis oldu.

Prodüksiyon yeteneğinizi takdir etmemek mümkün değil. Gerçi hamur lokmalarını yuvarlama esnasında olaya elle olan müdaheleniz sırasındaki cümleleri de duymak isterdik ama olsun ;)

Umut DURAK said...

Samilziiimm, ellerin kolların dert görmesin, gene blogda bir ilki gerçekleştirerek önümüzü açtın. Sıra Fatih'in bisiklet videolarında...

Nart Bedin Atalay said...

Hocam hayraniniz oldum,
Televizyon dunyasinda hak ettiginiz yerde degilsiniz malesef...Ama bu video sizi Chechen Cerkez camiasinda hak ettiginiz yerlere tasiyacaktir...

Ozellikle cirdingis hamuruna sekil verme hareketine bayildim... Cok kereler seyrettim, hala oradaki dinamigi anlayamadim.. Chechen bayanlarinin Chechen erkeklerinin gozunde diger tum kadin irkindan ayri olmalarinin nedeni bu beceri olsa gerek..

Turunç said...

maharetin sozluk karsiligi olabilir bu video..ben de, malesef, anlayamadim o harektle hamur o sekli nasil aliyor..

Anonymous said...

Bu cok iyi olmus ellerinize saglik tarif ediyordum ama bir türlü anlamiyordu arkadaslar artik buranin adresini veririm
http://sieda.blogcu.com/Yemekler/

moxmad said...

sa vash salam alaykum mux vu xo?cırdıgısh maalah jıjıg galnash bu iz))dunyada böyle guzel yemek yok dal kuranır

Anonymous said...

yahu ellerine saglik.. cok özendim.. en cok da yemek icin.. .cerkes yemeklerini gordukce cocuklugum geliyor aklima.. bize oturmaya gelen beyaz tülbentli teyzeler.. haluje yapan ablalar..anneme kavusur kavusmaz ben de isticem.bu tarifle ben bile yaparim aslinda..